1-2 uker

Anemones (Grafiskt blad)

Etablert kunstner
760 kr
 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Anemone av Malin Signahl:

  – Maleriet Anemone er inspirert av vårens første snittblomster, anemonene. Blomster på lange stilker som er vakre å plassere i en vase de første månedene av året når lyset sakte kommer tilbake og dagene blir lengre. For meg bærer anemonene et løfte om en forestående vår og tilbakevendende lys.

  - I motivet har jeg jobbet med kontrasteffekten mellom lys og mørke som bærende bildeelement. De mørkere overflatene i bildet kontrasterer med og løfter de lysere delene. Jeg har også brukt akvarellens flyt, som er spennende i et stort motiv.

  Grafikark av Malin Signahl

  Kunstneren Malin Signahl henter inspirasjon fra naturen, dens farger og årstider som kommer og går, noe som gjenspeiles i hennes motiver som domineres av blomster og sommerfugler.

  Malin Signahls malerier er rytme, harmoni og det poetiske uttrykket i naturen det viktigste for å skape den lysfølelsen som kjennetegner maleriene hennes. Her kan den romantiske, vakre anemonen ses stå ut mot papiret med flytende, grå akvarelltoner.

  Motivet Anemone er et grafisk ark med begrenset opplag, nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen på det grafiske arket er 30 x 42 cm og selges av oss på noagallery.no


  Se alle Malin Signahls motiver her!

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Tålamod
1-2 uker
640 kr
1-2 uker
2720 kr
Cykeltur
1-2 uker
2800 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
Kampanj
1146 kr 1432 kr
Bare 2stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland