1-2 uker

Fjäril (rosa)

Etablert kunstner
760 kr
Antall: 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Akvarell , Pigmenttrykk
 • Information
 • "Fjäril (rosa)"

  - Sommerfuglene vibrerer av liv og minner oss om alt som er vakkert rundt oss, om lys, liv og en ny begynnelse, sier kunstner Malin Signahl om maleriet "Fjäril (rosa)". Serien med sommerfugler består av fem ulike motiver som er vakre å kombinere sammen. De rene motivene er malt i en harmonisk fargeskala i lag på lag.

  Malin henter inspirasjon fra naturen, dens farger og årstider som kommer og går, noe som ofte gjenspeiles i motivene hennes dominert av blomster og sommerfugler.

  Pigmenttrykk i begrenset opplag

  Malin lager malerier der rytme, harmoni og det poetiske uttrykket i naturen er det viktigste for å få tilgang til lysfølelsen som kjennetegner kunsten hennes. Dette er en giclée-trykk laget av et originalt akvarellmaleri, trykt på 300 gram syrefritt kunstpapir i 100 prosent bomull. Alle bildene er nummerert og signert av kunstneren og trykt i et begrenset opplag på 280 eksemplarer som selges på Noagallery.se. Størrelsen på motivet er 42 x 29,7 centimeter.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk