Original
1-2 uker

Poppy

Bare 1stk igjen
Etablert kunstner
16800 kr
Antall: 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akvarell
 • Information
 • "Poppy":

  "Poppy" er inspirert av en snittblomst, den italienske valmuen som med sin overdådige blomstring er fantastisk å følge hele veien fra knopp til visnende stilk og hvor alle stadier har sin sjarm, sier artisten Malin Signahl. Kronbladene i en blomstret valmuebukett er som plisserte silkeskjørt i varme pastelltoner. I maleriet har jeg jobbet med flytende akvarell for å fange skarpheten til en utblåst valmueblomst. Jeg behandler alltid fagene mine fritt. Det handler om å fange en essens og en følelse i stedet for å skildre, det er poesi.

  Originalt arbeid i akvarell

  Nydelige rosa toner i maleriet "Poppy" som representerer den upretensiøse, men så vakre valmueblomsten. Malin Signahl lager malerier der rytme, harmoni og det poetiske uttrykket i naturen er det viktigste for å få tilgang til den lysfølelsen som kjennetegner Malins kunst. Hun henter inspirasjon fra naturen, dens farger og årstider som kommer og går, noe som gjenspeiles i motivene hennes dominert av blomster og sommerfugler. Motivet "Poppy" er en original og finnes kun i ett eksemplar på Noagallery.se. Maleriet er malt på akvarellpapir og kommer innrammet i en tynn hvit trelist og monteres frittstående. Innrammet er den 60 x 80 cm.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Anemones
Original
1-2 uker
16800 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk