Original
1-2 uker

Anemones

Bare 1stk igjen
Etablert kunstner
16800 kr
 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akvarell
 • Information
 • "Anemones":

  - Maleriet "Anemones" er inspirert av vårens første snittblomster, anemonene. Blomster på lange stilker som er vakre å plassere i en vase de første månedene av året når lyset sakte kommer tilbake og dagene blir lengre. For meg bærer anemonene et løfte om en forestående vår og tilbakevendende lys.

  - I motivet har jeg jobbet med kontrasteffekten mellom lys og mørke som bærende bildeelement. De mørkere overflatene i bildet kontrasterer med og løfter de lysere delene. Jeg har også brukt akvarellens flyt, som er spennende i et stort motiv.

  Originalt arbeid i akvarell
  < /strong>

  Kunstner Malin Signahl henter inspirasjon fra naturen, dens farger og årstider som kommer og går, noe som gjenspeiles i hennes motiver dominert av blomster og sommerfugler. Malin Signahls malerier er rytme, harmoni og det poetiske uttrykket i naturen det viktigste for å skape den lysfølelsen som preger maleriene hennes. Her kan den romantiske, vakre anemonen ses stå ut mot papiret med flytende, grå akvarelltoner. Motivet "Anemones" er en original og finnes kun i ett eksemplar på Noagallery.se. Maleriet er malt på akvarellpapir og kommer innrammet i en tynn hvit trelist og monteres frittstående. Innrammet er den 60 x 80 cm.

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Tålamod
1-2 uker
640 kr
1-2 uker
2720 kr
Cykeltur
1-2 uker
2800 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
Kampanj
1146 kr 1432 kr
Bare 2stk igjen
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland