1-2 uker

Tulip (Grafiskt blad)

Etablert kunstner
760 kr
 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Tulipan av Malin Signahl:

  – Maleriet Tulipan er inspirert av vårens første snittblomster, tulipanene. Blomster på lange stilker som er vakre å plassere i en vase de første månedene av året når lyset sakte kommer tilbake og dagene blir lengre. For meg bærer tulipanene et løfte om en forestående vår og tilbakevendende lys.

  - I motivet har jeg jobbet med kontrasteffekten mellom lys og mørke som bærende bildeelement. De mørkere overflatene i bildet kontrasterer med og løfter de lysere delene. Jeg har også brukt akvarellens flyt, som er spennende i et stort motiv.

  Grafikark av Malin Signahl

  Kunstneren Malin Signahl henter inspirasjon fra naturen, dens farger og årstider som kommer og går, noe som gjenspeiles i hennes motiver som domineres av blomster og sommerfugler. Malin Signahls malerier er rytme, harmoni og det poetiske uttrykket i naturen det viktigste for å skape den lysfølelsen som preger maleriene hennes. Her kan den romantiske, vakre anemonen ses stå ut mot papiret med flytende, grå akvarelltoner. Motivet Tulipan er et grafisk ark i begrenset opplag, nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen på det grafiske arket er 30 x 42 cm og selges av oss på noagallery.no


  Se alle Malin Signahls motiver!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland