1-2 uker

Tulip (Grafiskt blad)

Etablert kunstner
760 kr
 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Tulipan av Malin Signahl:

  – Maleriet Tulipan er inspirert av vårens første snittblomster, tulipanene. Blomster på lange stilker som er vakre å plassere i en vase de første månedene av året når lyset sakte kommer tilbake og dagene blir lengre. For meg bærer tulipanene et løfte om en forestående vår og tilbakevendende lys.

  - I motivet har jeg jobbet med kontrasteffekten mellom lys og mørke som bærende bildeelement. De mørkere overflatene i bildet kontrasterer med og løfter de lysere delene. Jeg har også brukt akvarellens flyt, som er spennende i et stort motiv.

  Grafikark av Malin Signahl

  Kunstneren Malin Signahl henter inspirasjon fra naturen, dens farger og årstider som kommer og går, noe som gjenspeiles i hennes motiver som domineres av blomster og sommerfugler. Malin Signahls malerier er rytme, harmoni og det poetiske uttrykket i naturen det viktigste for å skape den lysfølelsen som preger maleriene hennes. Her kan den romantiske, vakre anemonen ses stå ut mot papiret med flytende, grå akvarelltoner. Motivet Tulipan er et grafisk ark i begrenset opplag, nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen på det grafiske arket er 30 x 42 cm og selges av oss på noagallery.no


  Se alle Malin Signahls motiver!

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
1040 kr
Bare 2stk igjen
The Beatles
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bare 4stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland