1-2 uker

Flower Portrait 2

Etablert kunstner
760 kr
Antall: 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Akvarell , Pigmenttrykk
 • Information
 • Malin Signahl om "Flower Portrait 2":

  "Dette motivet er det andre i bildeserien min 'Blomsterportrett', som består av totalt seks motiver. Blomster spesielt er et tilbakevendende tema i kunsten min og noe jeg alltid ser etter, som er deiligheten til akvarell , er følelsen av lys - en skarphet og en skarphet. Jeg ønsker å formidle et positivt syn. En vakker følelse".

  Pigmenttrykk i begrenset opplag

  Kunstneren Malin Signahl finner inspirasjon i naturen, dens farger og årstider som kommer og går, noe som ofte gjenspeiles i hennes motiver av blomster og sommerfugler. Hennes siste kolleksjon «Flower Portrait» er dermed intet unntak. Bildeserien til noagallery.no består av seks motiver, inkludert "Flower Portrait 2" og "Blomsterportrett 3. Motivene er trykt på 300 gram syrefritt kunstpapir i 100 prosent bomull, hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. Opplaget er begrenset til 200 eksemplarer. Størrelsen på motivet er 30 x 30 centimeter.


  Se alle motiver av Malin Signahl!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk