1-2 uker

September Charms I

Etablert kunstner
760 kr
 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Plakat
  Teknikk: Akvarell , Pigmenttrykk
 • Information
 • September sjarm I:< /strong>

  Kunstneren Malin Signahl henter inspirasjon fra naturen, dens farger og årstider som kommer og går, noe som ofte gjenspeiles i hennes motiver dominert av blomster og sommerfugler. Her tar vakre høstanemoner sin plass, motivet har et gjennomsiktig og sprøtt preg. Originalen er malt i akvarell.

  Giclée-trykk i begrenset opplag

  Motivet Septembersmykker Ipå noagallery.no er trykt på 300 gram syrefritt kunstpapir i 100 prosent bomull, hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. Opplaget er begrenset til 250 eksemplarer. Det er en del av en diptyk, en serie med to motiver, søstermotivet heter September charms II. Størrelsen på motivet er 42 cm x 29,7 centimeter.

  Se alle motiver av Malin Signahl!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland