Original
Solgt

We are now passing Ursviken

Etablert kunstner
4720 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 •  
   
   
  "We are now passing Ursviken"" av Per Nylén

   

  Det er lenge siden jeg malte et ensomt lite hus ved siden av to store, så nå er det på tide igjen, sier kunstneren Per Nylén om maleriet "We are now passing Ursviken". Ursviken ligger like ved Skellefteåen og havet, så derfor blir den blå. De som er inne i det "gulehuset" hilser på søskenbarn og tanter og onkler som har hektet på taustigene før for et kort besøk.

  - En bekjent, Olle Ljungström (nå avdød musiker, red.anm.), sa ved en anledning; «Per, maleriene dine er som en 3-minutters film», og det er litt sånn jeg ser på dem, sier Per. Du vet ikke hvordan menneskene ser ut, men det foregår alltid noen sprø aktiviteter inne i husene. Eller bare tanken på å sykle på taustige til naboen er svimlende. Og hva de gjør med stigene og bøttene aner jeg ikke.

  Unik original – kun ett eksemplar
  Pers malerimotiver er vanligvis gåtefulle, suggestive og fantasivekkende hus. I de fleste tilfeller maler han på en mdf-plate og skjærer selv ut trerammen. Han maler virkelig store bilder på lerret. Mest med akrylmaling og tusj, men noen ganger er det også oljepastell. Paletten domineres av blå og oransje toner.

  - De siste årene har jeg brukt en iPad til å lage, sier Per. Det er noe helt annet enn å jobbe med akrylmaling, men så gøy. Det tar vanligvis lengre tid å bli ferdig enn et fysisk maleri, rart, men kjempegøy!
  Pers motiv Heisen stoppet nettopp Hanna er en original i akryl og blekk på mdf-skive som selges på Noagallery.se. Størrelsen innrammet er 40 x 40 centimeter.

  Se alle maleriene av Per Nylén her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Nu har också Mikael hockeyfilla Sven
Original
1-2 uker
14400 kr
Bare 1stk igjen
M and H the blueish one
Original
1-2 uker
6320 kr
Bare 1stk igjen
1-2 uker
Etablert kunstner
14400 kr
Bare 1stk igjen
1-2 uker
Etablert kunstner
Fra 3920 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk