Original
Solgt

We are now passing Ursviken

Etablert kunstner
4720 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 •  
   
   
  "We are now passing Ursviken"" av Per Nylén

   

  Det er lenge siden jeg malte et ensomt lite hus ved siden av to store, så nå er det på tide igjen, sier kunstneren Per Nylén om maleriet "We are now passing Ursviken". Ursviken ligger like ved Skellefteåen og havet, så derfor blir den blå. De som er inne i det "gulehuset" hilser på søskenbarn og tanter og onkler som har hektet på taustigene før for et kort besøk.

  - En bekjent, Olle Ljungström (nå avdød musiker, red.anm.), sa ved en anledning; «Per, maleriene dine er som en 3-minutters film», og det er litt sånn jeg ser på dem, sier Per. Du vet ikke hvordan menneskene ser ut, men det foregår alltid noen sprø aktiviteter inne i husene. Eller bare tanken på å sykle på taustige til naboen er svimlende. Og hva de gjør med stigene og bøttene aner jeg ikke.

  Unik original – kun ett eksemplar
  Pers malerimotiver er vanligvis gåtefulle, suggestive og fantasivekkende hus. I de fleste tilfeller maler han på en mdf-plate og skjærer selv ut trerammen. Han maler virkelig store bilder på lerret. Mest med akrylmaling og tusj, men noen ganger er det også oljepastell. Paletten domineres av blå og oransje toner.

  - De siste årene har jeg brukt en iPad til å lage, sier Per. Det er noe helt annet enn å jobbe med akrylmaling, men så gøy. Det tar vanligvis lengre tid å bli ferdig enn et fysisk maleri, rart, men kjempegøy!
  Pers motiv Heisen stoppet nettopp Hanna er en original i akryl og blekk på mdf-skive som selges på Noagallery.se. Størrelsen innrammet er 40 x 40 centimeter.

  Se alle maleriene av Per Nylén her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Var bor Lina och Holger nu igen?
Original
1-2 uker
4640 kr
Bare 1stk igjen
1-2 uker
Etablert kunstner
3120 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
1432 kr
Bare 4stk igjen
Den svarta katten
1-2 uker
Fra 1080 kr
Månstråle
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland