1-2 uker

The elevator just stopped Hanna

Etablert kunstner
2080 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 •  
   

  "The elevator just stopped Hanna"" av Per Nylén
  < /strong>

   

  - Noen ganger er du uheldig med all teknologi som bare burde fungere. Heldigvis er taustigen til naboen oljet, så det er ikke noe problem å sykle over og låne 15 kilo mel til lørdagsbakingen, sier kunstneren Per Nylén om maleriet "The elevator just stopped Hanna"ark med begrenset opplag< / span>
  Pers malerimotiver er vanligvis gåtefulle, suggestive og fantasivekkende hus. I de fleste tilfeller maler han på en MDF-plate og føyer sammen rammen selv. Han maler virkelig store bilder på lerret. Mest med akrylmaling og tusj, men noen ganger er det også oljepastell. Paletten domineres av blå og oransje toner.

  - De siste årene har jeg brukt en iPad til å lage, sier Per. Det er noe helt annet enn å jobbe med akrylmaling, men så gøy. Det tar vanligvis lengre tid å fullføre enn et fysisk maleri, rart, men veldig moro!
  Pers motiv "The elevator just stopped Hanna" , er som originalen malt med akrylmaling på lerret. Den er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se som pigmenttrykk i et eksklusivt, begrenset opplag på 90 eksemplarer. Hvis du vil ha den innrammet, er målene 40 x 40 centimeter, ellers 50 x 50 centimeter.

  Se alle maleriene av Per Nylén her

   
   
   
 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Drängsmark
Original
1-2 uker
4720 kr
Bare 1stk igjen
Tomas glutamatdiet är över nu
Original
1-2 uker
14400 kr
Bare 1stk igjen
Robertsfors City
1-2 uker
Fra 3120 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr