1-2 uker

Cloud storage in Gumboda

Etablert kunstner
1280 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Cloud storage in Gumboda" av Per Nylén

  – En bekjent, sa Olle Ljungström (nå avdød musiker, red.anm.), ved en anledning; «Per, maleriene dine er som en 3-minutters film», og det er litt sånn jeg ser på dem, sier kunstneren Per Nylén. Du vet ikke hvordan menneskene ser ut, men det foregår alltid noen sprø aktiviteter inne i husene. Eller bare tanken på å sykle på taustige til naboen er svimlende. Og hva de gjør med stigene og bøttene aner jeg ikke. Det er akkurat dette du opplever i kunstverket Cloud storage i Gumboda.

  Grafiskt ark i begrenset opplag

  Pers malerimotiver er vanligvis gåtefulle, suggestive og fantasivekkende hus. I de fleste tilfeller maler han på en MDF-plate og føyer sammen rammen selv. Han maler virkelig store bilder på lerret. Mest med akrylmaling og tusj, som denne, men noen ganger er det også oljepastell. Paletten domineres av blå og oransje toner.

  – De siste årene har jeg brukt en iPad til å lage, sier Per. Det er noe helt annet enn å jobbe med akrylmaling, men så gøy. Det tar vanligvis lengre tid å fullføre enn et fysisk maleri, rart, men veldig moro!


  Pers motiv Cloud storage in Gumboda er tilgjengelig på Noagallery.se i et eksklusivt, begrenset opplag på 20 eksemplarer. Motivet er et pigmenttrykk og kan kjøpes med en spesielt utvalgt ramme - innrammet måler den 25 x 25 centimeter, ellers 35 x 35 centimeter.

  Se alle maleriene av Per Nylén her

  ,

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Nu har också Mikael hockeyfilla Sven
Original
1-2 uker
14400 kr
Bare 1stk igjen
Korsningen i Ultervattnet år 2135
Original
1-2 uker
4720 kr
Bare 1stk igjen
1-2 uker
Etablert kunstner
14400 kr
Bare 1stk igjen
Drängsmark
Original
1-2 uker
4720 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk