1-2 uker

Robertsfors City

Etablert kunstner
3120 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 •  
   

  "Robertsfors City"» av Per Nylén

   

  "Robertsfors City" er der jeg vokste opp, sier kunstneren Per Nylén. – Dette maleriet har vokst i løpet av flere skaperkvelder, det har vært litt formålsløst, men tankene mine har alltid kretset rundt et urbant miljø, sier Per videre. Motivene hans er alltid lekne og som Olle Ljungström sa "Per, maleriene dine er som en 3-minutters film". – Det er akkurat slik jeg ser på dem, sier Per.

  Grafikark i begrenset opplag
  Pers malerimotiver er vanligvis gåtefulle, suggestive og fantasiprovoserende hus eller urbane miljøer. I de fleste tilfeller maler han på en MDF-plate og føyer sammen rammen selv. Han maler virkelig store bilder på lerret. Mest med akrylmaling og tusj, men noen ganger er det også oljepastell. Paletten domineres av blå og oransje toner.

  - De siste årene har jeg brukt en iPad til å lage, sier Per. Det er noe helt annet enn å jobbe med akrylmaling, men så gøy. Det tar vanligvis lengre tid å fullføre enn et fysisk maleri, rart, men veldig moro!
  Pers motiv "Robertsfors City", er som originalen malt med akrylmaling på lerret. Den er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se som pigmenttrykk i et eksklusivt, begrenset opplag på 100 eksemplarer. Hvis du vil ha den innrammet, er målene 85 x 58 centimeter, ellers 80 x 53 centimeter.

  Se alle maleriene av Per Nylén her

   
   
 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

M and H the black one
Original
1-2 uker
6320 kr
Bare 1stk igjen
Sture missade avfart 45 mot Kindgatan
Original
1-2 uker
14400 kr
Bare 1stk igjen
1-2 uker
Etablert kunstner
Fra 3920 kr
Maria
1-2 uker
Fra 2080 kr

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland