1-2 uker

Robertsfors City

Etablert kunstner
3120 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 •  
   

  "Robertsfors City"» av Per Nylén

   

  "Robertsfors City" er der jeg vokste opp, sier kunstneren Per Nylén. – Dette maleriet har vokst i løpet av flere skaperkvelder, det har vært litt formålsløst, men tankene mine har alltid kretset rundt et urbant miljø, sier Per videre. Motivene hans er alltid lekne og som Olle Ljungström sa "Per, maleriene dine er som en 3-minutters film". – Det er akkurat slik jeg ser på dem, sier Per.

  Grafikark i begrenset opplag
  Pers malerimotiver er vanligvis gåtefulle, suggestive og fantasiprovoserende hus eller urbane miljøer. I de fleste tilfeller maler han på en MDF-plate og føyer sammen rammen selv. Han maler virkelig store bilder på lerret. Mest med akrylmaling og tusj, men noen ganger er det også oljepastell. Paletten domineres av blå og oransje toner.

  - De siste årene har jeg brukt en iPad til å lage, sier Per. Det er noe helt annet enn å jobbe med akrylmaling, men så gøy. Det tar vanligvis lengre tid å fullføre enn et fysisk maleri, rart, men veldig moro!
  Pers motiv "Robertsfors City", er som originalen malt med akrylmaling på lerret. Den er tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se som pigmenttrykk i et eksklusivt, begrenset opplag på 100 eksemplarer. Hvis du vil ha den innrammet, er målene 85 x 58 centimeter, ellers 80 x 53 centimeter.

  Se alle maleriene av Per Nylén her

   
   
 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Åsele marknad år 2093
1-2 uker
6320 kr
Bare 1stk igjen
Sture missade avfart 45 mot Kindgatan
Original
1-2 uker
14400 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Ljus i natten
1-2 uker
Fra 1760 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
Kampanj
1146 kr 1432 kr
Bare 1stk igjen
Tålamod
1-2 uker
640 kr
1-2 uker
2720 kr
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland