1-2 uker

Vinter

Etablert kunstner
2800 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Vinter"

  - Dette motivet er ett av fire motiver i serien min om årstidene og handler om en dramatisk og elegant årstid, om frostglitrende vinterroser og om spennende reiser i både natur og fantasi, kanskje til et isdronnings palass i et svunnen tid.< /p>

  Grafikark i begrenset opplag

  Amanda Hellberg maler ofte til tonene av klassisk musikk, der Vivaldis De fire årstider (fra 1723) har inspirert hennes fire verk i serien. "Vinter" er et grafisk ark, et såkalt pigmenttrykk som selges hos Noagallery.se. Opplaget er begrenset til 150 nummererte og signerte eksemplarer. Størrelsen på motivet er 59 x 84 centimeter uten ramme og 70 x 95 centimeter med. Alle motiver i serien kan kjøpes enten med eller uten hvit ramme.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Vår
1-2 uker
Fra 2800 kr
Sommar
1-2 uker
Fra 2800 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk