1-2 uker

Lilla älskling, blå

Etablert kunstner
1199 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Lilla älskling, blå":

  Amanda Hellberg hører ofte på klassisk musikk når hun maler, men liker å hente inspirasjon fra kunst i alle dens former og tider, fremfor alt; impresjonistenes fantastiske blomstermalerier så vel som de vakre veggmaleriene og håndmalte silketepper fra rokokkoen. "Lilla älskling, blå" avbilder et par blå, bittesmå babysko og handler om å vente på, få og vokse med et barn og kan sees som en kjærlighetserklæring eller en hyllest til de små liv. Et lignende design er også tilgjengelig i rosa, kalt Little darling, pink.

  Disse nydelige maleriene er perfekte i barnehagen og er en flott dåps-, navngivnings- eller babyshowergave

  Akrylmaleri i begrenset opplag

  Amanda Hellberg lager fabelaktige motiver i akryl, og maler i mange fargelag på store lerreter, til hun oppnår den dybden og atmosfæren hun er ute etter. "Lilla älskling, blå"er et akrylmaleri som selges eksklusivt på Noagallery.se. Motivet er trykket på Studio Expressions Smooth 300 gram, i et begrenset opplag på 50 eksemplarer hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. Disse kan kjøpes enten med eller uten hvit ramme, hvorav størrelsen er 31 x 31 centimeter uten og 41 x 41 centimeter med hhv.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Vår
1-2 uker
Fra 2800 kr
Vinter
1-2 uker
Fra 2800 kr
Höst
1-2 uker
Fra 2800 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk