1-2 uker

Vår

Etablert kunstner
2800 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Vår":

  Maleriet "Vår" handler om en spirende, klar romantisk periode, om den uimotståelige kirsebærblomsten som tiltrekkes av lysets retur, om nye begynnelser og om den kriblende følelsen av at alt er mulig. Maleriet er ett av fire inspirert av Vivaldis fiolinkonsert De fire årstider.

  - Hjemme hos meg lever alle maleriene i harmoni i samme hus, men på forskjellige vegger. Jeg maler i mange lag med maling på store lerreter til jeg får den dybden og atmosfæren jeg er ute etter. Jeg elsker impresjonismens fantastiske blomstermalere og også tiden til Marie Antoinette; de vakre rokokko-veggmaleriene og håndmalte silketepper gjør meg bare så glad. Noen ganger tenker jeg på disse maleriene som forskjellige kvinner; som søstre, hver med sitt eget unike temperament og spesielle skjønnhet. Eller kanskje som samme kvinne, men på forskjellige steder i livet?

  Begrenset opplag

  Amanda Hellberg hører ofte på klassisk musikk når hun maler og det er Vivaldis årstider som har inspirert disse fire verkene. Her møter kunstnerens kjærlighet til naturen fantasi og skaper drømmende reiser gjennom årets forandringer.

  Disse grafiske arkene selges i et begrenset opplag på 150 eksemplarer som er nummerert og signert av kunstneren. Motivet er trykket på Studio Expressions Smooth bomullspapir. Alle motiver kan kjøpes med eller uten hvit ramme.

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Höst
1-2 uker
Fra 2800 kr
Sommar
1-2 uker
Fra 2800 kr

Andre kjøpte også:

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Cykeltur

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Gården

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Picknick i backen

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland