1-2 uker

Vår

Etablert kunstner
2800 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Vår":

  Maleriet "Vår" handler om en spirende, klar romantisk periode, om den uimotståelige kirsebærblomsten som tiltrekkes av lysets retur, om nye begynnelser og om den kriblende følelsen av at alt er mulig. Maleriet er ett av fire inspirert av Vivaldis fiolinkonsert De fire årstider.

  - Hjemme hos meg lever alle maleriene i harmoni i samme hus, men på forskjellige vegger. Jeg maler i mange lag med maling på store lerreter til jeg får den dybden og atmosfæren jeg er ute etter. Jeg elsker impresjonismens fantastiske blomstermalere og også tiden til Marie Antoinette; de vakre rokokko-veggmaleriene og håndmalte silketepper gjør meg bare så glad. Noen ganger tenker jeg på disse maleriene som forskjellige kvinner; som søstre, hver med sitt eget unike temperament og spesielle skjønnhet. Eller kanskje som samme kvinne, men på forskjellige steder i livet?

  Begrenset opplag

  Amanda Hellberg hører ofte på klassisk musikk når hun maler og det er Vivaldis årstider som har inspirert disse fire verkene. Her møter kunstnerens kjærlighet til naturen fantasi og skaper drømmende reiser gjennom årets forandringer.

  Disse grafiske arkene selges i et begrenset opplag på 150 eksemplarer som er nummerert og signert av kunstneren. Motivet er trykket på Studio Expressions Smooth bomullspapir. Alle motiver kan kjøpes med eller uten hvit ramme.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Sommar
1-2 uker
Fra 2800 kr
Vinter
1-2 uker
Fra 2800 kr

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland