1-2 uker

Sommar

Etablert kunstner
2800 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Sommar":

  Maleriet "Sommar" handler om en myldrende og leken tid i pakt med naturen, om eventyrlige vandringer på blomstrende sommerenger under blått himmel, og om varme kvelder som aldri vil ta slutt.

  Maleriet er ett av fire inspirert av Vivaldis fiolinkonsert De fire årstider.

  - Hjemme hos meg lever alle maleriene i harmoni i samme hus, men på forskjellige vegger. Jeg maler i mange lag med maling på store lerreter til jeg får den dybden og atmosfæren jeg er ute etter. Jeg elsker impresjonismens fantastiske blomstermalere og også tiden til Marie Antoinette; de vakre rokokko-veggmaleriene og håndmalte silketepper gjør meg bare så glad. Noen ganger tenker jeg på disse maleriene som forskjellige kvinner; som søstre, hver med sitt eget unike temperament og spesielle skjønnhet. Eller kanskje som samme kvinne, men på forskjellige steder i livet?

  Begrenset opplag

  Amanda Hellberg maler ofte til klassisk musikk og Vivaldis årstider har inspirert disse fire verkene der kunstnerens kjærlighet til naturen møter fantasi og skaper drømmende reiser gjennom årets forandringer.

  Disse grafiske arkene av høy kvalitet selges i et begrenset opplag på 150 eksemplarer, nummerert og signert av kunstneren. Motivet er trykket på Studio Expressions Smooth bomullspapir. Alle motiver kan kjøpes med eller uten hvit ramme.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Vår
1-2 uker
Fra 2800 kr
Vinter
1-2 uker
Fra 2800 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk