1-2 uker

Sommar

Etablert kunstner
2800 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Sommar":

  Maleriet "Sommar" handler om en myldrende og leken tid i pakt med naturen, om eventyrlige vandringer på blomstrende sommerenger under blått himmel, og om varme kvelder som aldri vil ta slutt.

  Maleriet er ett av fire inspirert av Vivaldis fiolinkonsert De fire årstider.

  - Hjemme hos meg lever alle maleriene i harmoni i samme hus, men på forskjellige vegger. Jeg maler i mange lag med maling på store lerreter til jeg får den dybden og atmosfæren jeg er ute etter. Jeg elsker impresjonismens fantastiske blomstermalere og også tiden til Marie Antoinette; de vakre rokokko-veggmaleriene og håndmalte silketepper gjør meg bare så glad. Noen ganger tenker jeg på disse maleriene som forskjellige kvinner; som søstre, hver med sitt eget unike temperament og spesielle skjønnhet. Eller kanskje som samme kvinne, men på forskjellige steder i livet?

  Begrenset opplag

  Amanda Hellberg maler ofte til klassisk musikk og Vivaldis årstider har inspirert disse fire verkene der kunstnerens kjærlighet til naturen møter fantasi og skaper drømmende reiser gjennom årets forandringer.

  Disse grafiske arkene av høy kvalitet selges i et begrenset opplag på 150 eksemplarer, nummerert og signert av kunstneren. Motivet er trykket på Studio Expressions Smooth bomullspapir. Alle motiver kan kjøpes med eller uten hvit ramme.

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Vår
1-2 uker
Fra 2800 kr
Höst
1-2 uker
Fra 2800 kr

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
1040 kr
Bare 2stk igjen
The Beatles
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bare 4stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland