Original
Solgt

Vildrosor 1

Etablert kunstner
13600 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • "Vildrosor 1" ” av Amanda Hellberg

  Amanda Hellberg er en populær kunstner og forfatter som sjelden maler nye originaler. Hennes to nye originale kunstverk "Vildrosor 1" og Wild Roses 2 med innslag av bladgull ble laget spesielt for NOA Galleri 2021 og har den drømmende, romantiske atmosfæren som kjennetegner arbeidet hennes. Amanda er klassisk skolert og er inspirert av impresjonistiske blomstermalere og rokokko silketapeter. I hennes kreasjoner møter naturen en romantisk drømmeverden som grenser til det abstrakte. «Jeg vil ta betrakteren med til en skumringshage der du kan hvile blant markblomstene og drømme deg bort,» sier Amanda. 

  Unik original

  "Vildrosor 1" er en unik original laget av Amanda Hellberg i akryl på bomullsduk, strukket på trelameller. Dimensjonene til "Vildrosor 1" er 40 x 40 x 1,5 cm.

  Se alle maleriene av Amanda Hellberg

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Vår
1-2 uker
Fra 2800 kr
Höst
1-2 uker
Fra 2800 kr

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland