Original
Solgt

Utsatthet

Etablert kunstner
36000 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Olje
 • Information
 • "Utsatthet" av Therese Garbov

  "Jeg har malt "Utsatthet" for å vekke tanker, sier kunstneren Therese Garbov. "Det er så mye sårbarhet i vår verden i dag. Miljøtrusler, mennesker tvunget til å flykte fra krig og naturkatastrofer, mens dyrearter står i fare for å bli utryddet av de samme grunnene. Det er lett å føle en følelse av fortvilelse, men vi må ikke glemme at vi alle kan bidra – strekke ut en hånd og vise medfølelse.Svalene i maleriet symboliserer håp for mor og barn, svaler har vært et symbol gjennom tidene på at noe godt er på vei.»

  Unik original av Therese Garbov

  Therese Garbovs "Utsatthet" er en unik original, malt i olje på bomullsduk. Kunstverket er 150 x 150 cm og selges kun på NOA Galleri.

  Se alle maleriene av Therese Garbov her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk