1-2 uker

Mötet (grafiskt blad)

Etablert kunstner
2000 kr / 1700 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Møtet:

  – Dette designet representerer et møte mellom to verdener, inspirert av Madagaskars unike natur og dyrearter som ingen andre. Jeg henter ofte inspirasjon til maleriet mitt nettopp fra naturen, fra alt som vokser og trives, men også fra dyr, mystikk og kontraster. Jeg vil ikke skrive (les: male) noens nese, men gi rom for betrakteren til å gjøre sin egen tolkning.

  Grafikark i begrenset opplag

  Therese Garbov lar ofte tanker og inntrykk vandre fritt, før den kreative prosessen starter, og hun liker å eksperimentere med ulike teknikker når hun maler. Møtet er et pigmenttrykk og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 90 eksemplarer, hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen på motivet er 60 x 50 centimeter uten ramme, henholdsvis 65 x 55 centimeter med.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Godisautomaten (grafiskt blad)
1-2 uker
Kampanj
Fra 1700 kr Fra 2000 kr
Röd (grafiskt blad)
1-2 uker
Kampanj
Fra 1700 kr Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk