1-2 uker

Stamps, Limited Edition by Tony Nilsson

2956 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Plakat
 • Information
 • Frimerker, begrenset opplag av Tony Nilsson:

  Tony Nilssons kreative prosess handler om å følge instinkt i stedet for logikk; en prosess hvor han eksperimentelt tester og fremfor alt føler seg fremover, kanskje angrer og angrer igjen og dermed lar kreativiteten flyte fritt.

  Schemaene er fullstendig kontrollert av sin indre guide, som under arbeidet forteller ham når det er på tide å endre kurs.

  Grafiske ark av Tony Nilsson

  Frimerker, begrenset opplag av Tony Nilsson er en samling grafiske ark, såkalt pigmenttrykk og selges på Noagallery.se. Frimerker, begrenset opplag av Tony Nilsson består av fire motiver i en serie hvor kunstneren lekte med frimerkedesignet. Kunstverkene er Dalaphant, Lovers, Raven og The fox. og de selges her i en samling av fire motiver som selges i en eksklusiv samlemappe. Motivene er 25 x 25 centimeter uten ramme. Bladene er nummerert i et opplag på 150 eksemplarer.

  Se alle maleriene av Tony Nilsson her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Regina Pippi
1-2 uker
792 kr
Dalarhino
1-2 uker
792 kr
Climatechange
1-2 uker
Fra 2400 kr
Galghumor
Original
1-2 uker
18400 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk