Original
1-2 uker

My Big Mirror Mirror (original)

Bare 1stk igjen
36000 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl , Olje
 • Information
 • "My Big Mirror Mirror (original)":< /p>

  – Dette verket stammer faktisk fra et av mine andre malerier; en annen (mindre) versjon kalt "Mirror Mirror" – som jeg har omarbeidet for å skape mer dynamikk i bildet. Størrelsen på den endelige versjonen var hele 150 x 150 centimeter, derav tittelen My Big Mirror Mirror (med vekt på "big") . Situasjonen gjenspeiler forfengelighet og misunnelse. Hovedpersonen ser i speilet, som stirrer tilbake på ham eller henne (les: gjennom) og bak ryggen er en mindre figur som hakker etter oppmerksomhet. Igjen en representant for mine sære figurer, som går igjen blant verkene mine.

  Unikt originalverk i olje og akryl - kun ett eksemplar

  Tony Nilssons kreative prosess handler om å følge instinkt fremfor logikk; en eksperimentell prosess hvor han tester og fremfor alt føler seg, kanskje angrer og angrer igjen. Kreativiteten får med andre ord flyte fritt. Formene styres av hans magefølelse og indre veiledning, som i løpet av arbeidet forteller ham hvilken vei han skal gå videre og det er aldri mulig å si på forhånd verken hvor, når eller hvordan det ender. I motsetning til mange andre kunstnere føler han seg derfor ikke helt komfortabel med å bli plassert i en kupé, men vil heller (fortsette) være fri til å skape på sin egen måte, uavhengig av hvordan det uttrykker seg. "My Big Mirror Mirror (original)" er et originalmaleri og finnes kun i ett eksemplar solgt på Noagallery.se.

  Alle som kjøper en original av Tony Nilsson får i gave hele Tonys frimerkeserie, som inkluderer Dalaphant, Lovers, Raven og The Fox (verdi SEK 3 960), som alle kan sees blant Tony Nilssons kunstverk.

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

I'm watchin' you
1-2 uker
46400 kr
Bare 1stk igjen
Dalamoose
Original
1-2 uker
14240 kr
Bare 1stk igjen
Climatechange
1-2 uker
Fra 2400 kr
Invigorating Hydra
1-2 uker
46400 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Tålamod
1-2 uker
640 kr
1-2 uker
2720 kr
Cykeltur
1-2 uker
2800 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
Kampanj
1146 kr 1432 kr
Bare 2stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland