Original
1-2 uker

My Big Mirror Mirror (original)

Bare 1stk igjen
36000 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl , Olje
 • Information
 • "My Big Mirror Mirror (original)":< /p>

  – Dette verket stammer faktisk fra et av mine andre malerier; en annen (mindre) versjon kalt "Mirror Mirror" – som jeg har omarbeidet for å skape mer dynamikk i bildet. Størrelsen på den endelige versjonen var hele 150 x 150 centimeter, derav tittelen My Big Mirror Mirror (med vekt på "big") . Situasjonen gjenspeiler forfengelighet og misunnelse. Hovedpersonen ser i speilet, som stirrer tilbake på ham eller henne (les: gjennom) og bak ryggen er en mindre figur som hakker etter oppmerksomhet. Igjen en representant for mine sære figurer, som går igjen blant verkene mine.

  Unikt originalverk i olje og akryl - kun ett eksemplar

  Tony Nilssons kreative prosess handler om å følge instinkt fremfor logikk; en eksperimentell prosess hvor han tester og fremfor alt føler seg, kanskje angrer og angrer igjen. Kreativiteten får med andre ord flyte fritt. Formene styres av hans magefølelse og indre veiledning, som i løpet av arbeidet forteller ham hvilken vei han skal gå videre og det er aldri mulig å si på forhånd verken hvor, når eller hvordan det ender. I motsetning til mange andre kunstnere føler han seg derfor ikke helt komfortabel med å bli plassert i en kupé, men vil heller (fortsette) være fri til å skape på sin egen måte, uavhengig av hvordan det uttrykker seg. "My Big Mirror Mirror (original)" er et originalmaleri og finnes kun i ett eksemplar solgt på Noagallery.se.

  Alle som kjøper en original av Tony Nilsson får i gave hele Tonys frimerkeserie, som inkluderer Dalaphant, Lovers, Raven og The Fox (verdi SEK 3 960), som alle kan sees blant Tony Nilssons kunstverk.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Fame (original)
Original
1-2 uker
28000 kr
Bare 1stk igjen
I'm watchin' you

Nyhet

1-2 uker
46400 kr
Avataurus
Original
1-2 uker
46400 kr
Bare 1stk igjen
The Audition (original)
Original
1-2 uker
28000 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk