Original
1-2 uker

No baby this ain´t no Steinway

Bare 1stk igjen
52000 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Olje
 • Information
 • "No baby, this ain´t no Steinway" av Tony Nilsson:

  Et frossent øyeblikk med primadonnaen som uttalte foran pianisten sin at dette, det er definitivt ikke en Steinway. Det sier seg selv – ikke forvent noen mirakler. I bakgrunnen lurer en bekymret arrangør. Hvordan vil dette ende? Situasjonen er dramatisk, en svak glød fra scenebelysningen isolerer figurene samlet rundt flygelet. Det som virkelig trigget meg for dette maleriet er min fascinasjon for flygelet som objekt. Kan jeg inkludere det sammen med noen av figurene mine?

  Nei baby, dette er ikke nei Steinway er et originalt verk i olje og finnes kun i ett eksemplar solgt på Noagallery.se. Størrelsen på originalmaleriet er 200 cm x 130 cm.

  Se alle maleriene av Tony Nilsson her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

The Fox
1-2 uker
792 kr
Lovers
1-2 uker
792 kr
Incognito

Nyhet

1-2 uker
33600 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk