Utsolgt

Petter for Peace by Petter 19 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
3920 kr

Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Peter for fred. Den svenske sangeren, komponisten og gründeren Petters tolkning av den kjente skulpturen med den knyttede revolveren skildrer en ensom mann, tekstlinjen kommer fra sangen Tårar som han skrev sammen med artisten Feven. Den originale skulpturen ble laget av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd på 80-tallet.

  – Jeg liker å male og tegne så jeg har gitt mitt bidrag rett og slett. Jeg har fulgt dette symbolet opp gjennom årene, og det står for mange ting. som er sterke og som jeg synes er gode. Jeg håper jeg kan bidra i kampen mot vold.

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturen til Petter for Non-Violence Project kommer i to størrelser, 19 cm og 40 cm, og er laget på håndmalt polyresin. Skulpturen er tilgjengelig i et begrenset opplag, 19 cm er tilgjengelig i et opplag på 499 eksemplarer og den større 40 cm er tilgjengelig i 99 eksemplarer. Den kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske!

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk