1-2 uker

Imagine by Yoko Ono 40 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
14000 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Tittelen på Yoko Onos kunstverk føles åpenbar – Forestill deg. Det er en av ektemannen, John Lennons, mest kjente sanger med et budskap om fred, kjærlighet og frihet. Kunstverket Imagine er en hyllest til Lennon, og det var også tanken bak det originale kunstverket Ikke-vold. Den kjente skulpturen med den knyttede revolveren ble opprinnelig laget av den svenske kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980, etter at Lennon ble myrdet. Skulpturen knyttet til Lennons kamp for fred og med Yoko Onos lyse og optimistiske versjon, får den symbolske betydningen av verket en ny mening. Rettighetene til skulpturen ble etter hvert overført til organisasjonen Non-Violence Project Foundation. Organisasjonen jobber for å redusere volden i verden og trener blant annet barn i ikke-voldelig atferd. I tillegg til Yoko Ono har både bandmedlemmer og venner Paul McCartney og Ringo Starr vært ambassadører for organisasjonen og laget sine versjoner av skulpturen. Alt mersalg går til Ikke-vold.

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturen til Ringo Starr Yoko Ono i 19 cm versjon er tilgjengelig i 499 eksemplarer, 30 cm 299 kopier og den større 40 cm versjonen er tilgjengelig i 199 eksemplarer. Den kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske!

  Se alle skulpturer i samarbeid med Non Violence her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk