1-2 uker

Dahlia (Grafiska blad)

Etablert kunstner
760 kr
 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Dahlia av Malin Signahl:

  – Maleriet Dahlia er inspirert av en av sensommerens vakre Dahlia. Langstilkede blomster som er fine å sette i vase i sensommermånedene når kveldene fortsatt er varme og høsten er rundt hjørnet. For meg er georginene med sin rike blomst en av de absolutte favorittene i sommerbuketter. –

  - I motivet har jeg jobbet med kontrasteffekten mellom lys og mørke som bærende bildeelement.- De mørkere flatene i bildet kontrasterer med og løfter de lysere partiene. Jeg har også brukt akvarellens flyt, som er spennende i et stort motiv.

  Grafikark av Malin Signahl

  Kunstneren Malin Signahl henter inspirasjon fra naturen, dens farger og årstider som kommer og går, noe som gjenspeiles i hennes motiver som domineres av blomster og sommerfugler.

  Malin Signahls malerier er rytme, harmoni og det poetiske uttrykket i naturen det viktigste for å skape den lysfølelsen som kjennetegner maleriene hennes. Her kan den romantiske, vakre anemonen ses stå ut mot papiret med flytende, grå akvarelltoner.

  Motivet Dahlia er et grafisk ark i et begrenset opplag, nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen på det grafiske arket er 30 x 42 cm og selges av oss på noagallery.no


  Se alle Malin Signahls motiver!

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Graceful Red
1-2 uker
4400 kr
Fjäril (mörkblå)
1-2 uker
Kampanj
646 kr 760 kr

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
1432 kr
Bare 6stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland