1-2 uker

Dahlia (Grafiska blad)

Etablert kunstner
760 kr
Antall: 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Dahlia av Malin Signahl:

  – Maleriet Dahlia er inspirert av en av sensommerens vakre Dahlia. Langstilkede blomster som er fine å sette i vase i sensommermånedene når kveldene fortsatt er varme og høsten er rundt hjørnet. For meg er georginene med sin rike blomst en av de absolutte favorittene i sommerbuketter. –

  - I motivet har jeg jobbet med kontrasteffekten mellom lys og mørke som bærende bildeelement.- De mørkere flatene i bildet kontrasterer med og løfter de lysere partiene. Jeg har også brukt akvarellens flyt, som er spennende i et stort motiv.

  Grafikark av Malin Signahl

  Kunstneren Malin Signahl henter inspirasjon fra naturen, dens farger og årstider som kommer og går, noe som gjenspeiles i hennes motiver som domineres av blomster og sommerfugler.

  Malin Signahls malerier er rytme, harmoni og det poetiske uttrykket i naturen det viktigste for å skape den lysfølelsen som kjennetegner maleriene hennes. Her kan den romantiske, vakre anemonen ses stå ut mot papiret med flytende, grå akvarelltoner.

  Motivet Dahlia er et grafisk ark i et begrenset opplag, nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen på det grafiske arket er 30 x 42 cm og selges av oss på noagallery.no


  Se alle Malin Signahls motiver!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Graceful Red
1-2 uker
Kampanj
3740 kr 4400 kr
Anemones
Original
1-2 uker
16800 kr

Andre kjøpte også:

Speleman
1-2 uker
Fra 1280 kr
Cloud storage in Gumboda
1-2 uker
Fra 1280 kr
Woman with wine
1-2 uker
Fra 1560 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk