Original
Solgt

Ariel

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
22800 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Olje
 • Information
 • "Ariel" "av Christin Björk

  - Jeg tok navnet "Ariel" da det er en s.k. erkeengelen og navnet hennes sies å bety Guds løve og er beskytteren av alle ville dyr.- Hun står også for mot, styrke og selvtillit, rett og slett alt som en vill løve besitter og som hos mennesker alltid gir en vakker glød .

  - En glød som utstråler en ro, men noe man instinktivt samtidig føler stor respekt for. Dette maleriet er også et drømmebilde av å være venn med en vill løve. Og hvem vet, en dag, kanskje ikke med kjole og kaninmaske, men en dag får jeg kanskje gå ved siden av en løve, avslutter Christin.

  Unik original i olje

  Christins kunstverk er en visualisering av hennes indre tanker og stemninger som ytre opplevelser og livet selv gir henne hvordan jeg opplever en spesifikk situasjon sier Christin. -

  Selv om jeg maler representasjonsmotiver, om enn med en surrealistisk tone, er det realistiske sekundært, i stedet er det en følelse jeg vil ha. En følelse som forklarer, lærer meg og lar meg se og plukke ut humoren i en opplevelse, uavhengig av opprinnelsen til følelsen, sier Christin.

  "Ariel" er en unik original laget i olje på italiensk linlerret, kunstverket måler 95 x 120 cm.

  Se alle maleriene av Christin Björk her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Pippis new shoes
Original
1-2 uker
31600 kr
Bare 1stk igjen
Mr Magic
1-2 uker
360 kr
Warrior
Original
1-2 uker
28800 kr
Bare 1stk igjen
Mr Cute
1-2 uker
360 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland