1-2 uker

You only you

560 kr
Antall: 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Plakat
  Teknikk: Tryck
 • Information
 • "You only you"" av Susanne Åkeson Rosencrantz

  Susanne Åkeson Rosencrantz har laget et trykk, "You only you". Som ofte i Susannes kreasjoner, fokuserer hun på mennesker, kjærlighet og detaljer . Kunstverk som er veldig populære som gaver til noen du bryr deg om. Ensomheten og de drømmende øynene i dette verket skaper en nysgjerrighet og et arbeid det er vanskelig å ta øynene fra.

  Trykk av Susanne Åkeson Rosencrantz 

  Kjærlighet er et gjennomgående tema i Susanne Åkeson Rosencrantz sin kunst. Maleriene hennes sprudler alltid av farge og intensitet, og hun maler vanligvis i akryl med både pensler og kniver. "You only you" er et trykk som selges på noagallery.no. Arket måler 70 x 50 centimeter, er det innrammet i en standardramme med samme mål kan de hvite kantene brukes som passepartout.

  MERK! Ramme følger ikke med.

  Se alle malerier av Susanne Åkeson Rosencrantz her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Reflect You In My Energy
1-2 uker
20800 kr
1-2 uker
3920 kr
1-2 uker
8800 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk