1-2 uker

Vittnet

2640 kr
Antall: 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • Vitnet» av Susanne Åkeson Rosencrantz</ p>

   - Maleriet Vitne handler om hvor enn du er, det er alltid noen som ser, sier kunstneren Susanne Åkeson Rosencrantz. Noen er der. Du er vitne til både gode og dårlige ting i livet. Jeg har malt med ulike nyanser av brunt og litt skinnende metall på to kvinnelige steder.Hun er vitnet som ingen ser – men som kan spille en avgjørende rolle, avslutter Susanne.

  Grafikark i begrenset og signert opplag

  Kjærlighet er et gjennomgående tema i Susanne Åkeson Rosencrantz sin kunst. Maleriene hennes sprudler alltid av farge og intensitet, og hun maler vanligvis i akryl med både pensler og kniver. Vittnet er et grafisk ark, et såkalt pigmenttrykk, og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 50 nummererte og signerte eksemplarer. Størrelsen på arket er 100 x 100 centimeter.

  Se alle malerier av Susanne Åkeson Rosencrantz her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk