Original
Solgt

Wet sand and foaming waves (original)

Etablert kunstner
16800 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • "Wet sand and foaming waves (original)":

  – Dette maleriet skildrer vår første ferie med sønnen vår, eller rettere sagt de to timene jeg hadde for meg selv på stranden; hvor jeg for første gang fikk muligheten til å reflektere fullt ut over, og omfavne forandringen og følelsen av å bli mor, skjønnheten og rekreasjonen jeg opplevde innenfra og ut. Det var i løpet av disse to timene ideen til motivet Våt sand og skummende bølger ble til.

  Unik original i akryl – kun ett eksemplar

  Simona Florea maler i akryl og henter inspirasjon fra hverdagslige begivenheter. Arbeidene hennes forteller om livet generelt, så vel som spesielle opplevelser, opplevelser og inntrykk. "Wet sand and foaming waves (original)" er et originalverk og er kun tilgjengelig i ett eksemplar solgt på Noagallery.se, men motivet er også tilgjengelig som pigmenttrykk i begrenset opplag her. Størrelsen på originalmaleriet er 100 x 150 centimeter.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

My soul is blue
Original
1-2 uker
25600 kr
Bare 1stk igjen
Pride
Original
1-2 uker
18400 kr
Bare 1stk igjen
MALALA YOUSUFZAI
1-2 uker
3200 kr
AMELIA EARHART
1-2 uker
3200 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland