Original
1-2 uker

Pride

Bare 1stk igjen
Etablert kunstner
18400 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • "Pride":

  - Etter å ha lest om både Stonewall-opprøret der det hele startet, LGTBQ-fellesskapet, "Pride"-flagget og kampen for grunnleggende menneskerettigheter for alle, innså jeg hvordan lite jeg vet om denne kampen er fortalt av kunstneren Simona Florea.

  - Det viktigste er å leve og la leve", vi er alle likeverdige, vi har alle et liv å leve så lykkelig vi kan. – Og det i harmoni med hva sjelen vår tilsier.

  - Hvem vi elsker, hvordan vi velger å uttrykke vårt sanne jeg og måten vi kommer dit vi ønsker å være er ikke noen andres sak, det er bare opp til meg og min avgjørelse må respekteres.

  Unik original i akryl

  Simona Florea maler i akryl og henter inspirasjon fra hverdagen. Kunsten hennes forteller om livet generelt, samt spesielle refleksjoner, opplevelser og inntrykk.

  "Pride" er et originalverk og finnes kun i ett eksemplar solgt på Noagallery.se. Størrelsen på originalmaleriet er 100 x 100 centimeter.


  Se alle Simona Floreas motiver!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

ZERO F’s GIVEN
1-2 uker
4000 kr
AMELIA EARHART
1-2 uker
3200 kr
THE PANKHURSTS
1-2 uker
6400 kr
My soul is blue
Original
1-2 uker
25600 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland