1-2 uker

Waterworld, Piran Slovenien

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Foto
  Teknikk: Foto
 • Information
 • "Waterworld, Piran Slovenien":

  - Klokken 04.45 ringer vekkerklokken. Jeg er på strandhotellet midt i Piran og rekker knapt å våkne før vi sitter i bilen på vei ut av byen. Det tar en halvtime før vi når de forlatte saltbedene som er morgenens mål. Daggrylyset er helt magisk. Himmelen reflekteres i vannflatene som går i kanaler og i store åpne bed. Fuglene er overalt og luften er full av kvitring og pip. En lett vind får sivet og gresset til å synge med. Vi beveger oss til fots langs korridorene mellom sengene og de fortsetter for alltid. I hvert fall inntil den kroatiske grensen lærer vi.

  Limited Edition Photo Art

  Fotograf Catarina Kent reiser over hele verden for å finne motiver til sin fotokunst. Bildenes spesielle uttrykk kommer delvis fra etterbehandlingsprosessen, hvor Catarina forsterker bildene med digital bearbeiding som forsterker deres poetiske kvaliteter og løfter dem fra den dokumentariske tilnærmingen. Her er det et landskap i Slovenia hvor vannet og himmelen ser ut til å reflektere hverandre.

  Catarina Kents fotografier er tilgjengelige på noagallery.no i et eksklusivt, begrenset opplag på 50 eksemplarer, signert og nummerert. Bildene kan kjøpes med en spesialvalgt ramme, og innrammet måler de 57 x 77 cm.

  Se alle motiver av Catarina Kent

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Blasieholmen
1-2 uker
Fra 1800 kr
Almas
1-2 uker
Fra 3120 kr
Västerbron II
1-2 uker
Fra 1800 kr
Stadshuset
1-2 uker
Fra 1800 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland