Utsolgt

Vildhästskulptur 1

Etablert kunstner
7600 kr

Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Stål
 • Information
 • "Det er noe med hestens måte å bevege seg på, noe med proporsjonene som fascinerer oss. I dag er villhestens eksistens nesten utslettet. Fritenkningen, den spontane vandringen, bevegelsen med vinden har blitt rammet inn og lukket. De store feltene, de endeløse vidder hvor tankene beveger seg uhindret, krymper. Villhesten symboliserer frihet i tanken, til å tenke utenfor hverdagen og utenfor boksen."

  Serie med ville hester

  I Per Josephsons villhestmalerier er det flere referanser fra kunsthistorien, blant annet til 60-tallets popkunst. Han har skapt kunst med villhesten som motiv i flere ulike teknikker, blant annet skulpturer og grafiske trykk. I villhestserien laget for NOA Galleri har kunstneren laget tre motiver med grafiske trykk i serigrafi. Wild Horse 1, Wild Horse 2< /a> og Wild Horse 3 og en skulptur i børstet messing i 10 nummererte og signerte eksemplarer.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Vildhäst 1
1-2 uker
Fra 2240 kr
Vildhäst 3
1-2 uker
Fra 2240 kr
Vildhäst 2
1-2 uker
Fra 2240 kr

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland