1-2 uker

Vildhäst 2

Etablert kunstner
2240 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • "Det er noe med hestens måte å bevege seg på, noe med proporsjonene som fascinerer oss. I dag er villhestens eksistens nesten utslettet. Fritenkningen, den spontane vandringen, bevegelsen med vinden har blitt rammet inn og lukket. De store feltene, de endeløse vidder hvor tankene beveger seg uhindret, krymper. Villhesten symboliserer frihet i tanken, til å tenke utenfor hverdagen og utenfor boksen."

  Serie med ville hester

  I Per Josephsons villhestmalerier er det flere referanser fra kunsthistorien, blant annet til 60-tallets popkunst. Han har skapt kunst med villhesten som motiv i flere ulike teknikker, blant annet skulpturer og grafiske trykk. I villhestserien laget for NOA Galleri er det tre nye motiver. grafiske trykk i en kommende serie med ville hester. Trykket er serigrafi og motivene finnes i et opplag på 150 nummererte og signerte eksemplarer. Serien inkluderer også en skulptur, Villhestskulptur 1, i børstet messing. Den er tilgjengelig i 10 nummererte og signerte eksemplarer.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Vildhäst 3
1-2 uker
Fra 2240 kr
Vildhäst 1
1-2 uker
Fra 2240 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland