1-2 uker

Veruschka and Gordon Parks New York

9600 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Foto
  Teknikk: Foto
 • Information
 • "Veruschka and Gordon Parks New York" – Fotografering

  Bildet ble tatt i New York i 1965. Fotograf og filmskaper Gordon Parks og en av de første supermodellene, Verushka, møttes ved en tilfeldighet i Leif-Erik Nygårds studio i Carnegie Hall. Gordon Parks dokumenterte sosial urettferdighet, rasisme og segregering i USA mens han skrev motereportasjer for Vogue. Verushka ble født som en tysk grevinne, Vera von Lehndorff-Steinort, på en østprøyssisk eiendom. Faren hennes var offiser, sluttet seg til den tyske motstanden og var en av dem som ble henrettet etter det mislykkede forsøket på Hitler i juli 1944. Familien ble tvunget til å se henrettelsen og Verushka, søstrene hennes og moren tilbrakte resten av krigen i arbeidsleire . Verushka og Leif-Erik Nygårds ble venner da begge var unge og blakke i New York. Samme år som bildet ble tatt, reiste Gordon Parks til London for å fotografere Winston Churchills begravelse og Verushka dro til London for å filme filmen «Blow up av Michelangelo Antonioni. Gordon Parks regisserte senere spillefilmen «The learning tree» og «Shaft», den første såkalte blaxploitation-filmen. Han regisserte, skrev, komponerte musikk og regnes i dag som en av USAs viktigste fotografer.

  - Vi hadde en spesiell kontakt, han vokste opp blant svenske etterkommere i Kansas. Jeg likte ham veldig godt, og vi ble venner.

  De myke fargene forsterker følelsen av optimisme og intimitet i bildet.

  Bildet selges i et eksklusivt opplag på 25 eksemplarer hvor hvert eksemplar er signert og nummerert.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk