1-2 uker

Lila Tiffany New York

9600 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Foto
  Teknikk: Foto
 • Information
 • "Lila Tiffany New York" – Fotografering

  Purple Tiffany utenfor Carnegie Hall i New York i 1967. Leif-Erik Nygårds studio lå i Carnegie Hall, som på 60-tallet var en smeltedigel for kreative talenter. Kjente leietakere myldret her, inkludert Lee Strasbergs berømte skuespillerstudio, motedesignere, musikere, dansere og forfattere. Mange av leilighetene var små, billige studioer med felles bad og kjøkken, og en av leietakerne var tidligere sirkusartist Lila Tiffany. Hver dag satt hun utenfor Carnegie Hall med trekkspillet sitt og spilte for folk som gikk forbi, alltid med sin lille chihuahua, pengene hun sparte under madrassen. En av de kjente leietakerne var Judy Garland som ofte sto og pratet med heisgutta. Når Leif-Erik Nygårds spurte om han kunne fotografere henne, svarte hun alltid høflig ja, men det skjedde aldri. Leif-Erik Nygårds bestemte seg for å portrettere Lila Tiffany i stedet.

  - Jeg er så glad jeg fotograferte henne. På slutten da hun var for trøtt til å bære trekkspillet sitt, spilte hun munnspill i stedet.

  Bildet selges i et eksklusivt opplag på 25 eksemplarer hvor hvert eksemplar er signert og nummerert.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk