1-2 uker

Trolley - Birger Jarlsgatan

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Trolley - Birger Jarlsgatan" av Maria Larkman:< /p>

  - Stockholm er byen jeg ble født i, sier kunstneren Maria Larkman. – Stockholm har mine nabolag og luften jeg puster inn. – De fire årstidene forandrer byen som vår, sommer, høst og vinter, de kler alle Stockholm i ulike former. Stockholm er en by i konstant forandring. Vår vakre by, en hyllest til Stockholm.
  Skjæringspunktet Birger Jarlsgatan, Hamngatan, Nybrogatan og Nybroplan. Hjertet av Stockholmspulsen, alt er her. De fasjonable barene, restaurantene og butikkene. De blå trikkene er et unikt trekk ved Stockholms bymiljø, som tar deg ut til alle museene og det grønne på Djurgården. Tiden står aldri stille her!

  (Gøy å vite er at Birger Jarl først uformelt styrte over Sverige som vokter for sønnen kong Valdemar. Birger sies også å være den som grunnla Stockholm i 1252.)

  "Trolley - Birger Jarlsgatan" Grafikark i nummerert og signert utgave

  "Trolley - Birger Jarlsgatan" er et grafisk ark som selges av oss på NOA Gallery i et begrenset opplag på 75 eksemplarer. Bladet måler 40 x 40 cm, komplettert med en fin håndskåret ramme med passepartout, kunstverket måler 50 x 50 cm.

  Se alle maleriene av Maria Larkman her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Dressed up
1-2 uker
Fra 2320 kr
Game, set, match
1-2 uker
Fra 2000 kr
Versus
1-2 uker
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland