1-2 uker

Tre kronor

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Tre kronor"" av Karin Holmström

  Kunstneren Karin Holmström kaller stilen hennes figurativt abstrakt – motivene skifter, det er snarere fargene, impulsene, den direkte følelsen og kraften som preger maleriene hennes. I "Tre kronor" Stockholm kommer tilbake som motiv og maleriet er en hyllest til hovedstaden i hennes karakteristiske, kule fargeskala.

  - Et verk må ikke bli for ferdig, det må fortsette med betrakteren som en bok du leser og lager dine egne bilder til, sier Karin. "Tre kronor" handler om kjærligheten til Stockholm, vår vakre hovedstad med mye vann, vakker utsikt og en god følelse.

  Grafikark med begrenset opplag< / span>

  Hun maler hovedsakelig med akryl, i mange lag, og skulpturerer motivene sine for å gi betrakteren en harmonisk og kraftfull følelse. Karin Holmströms motiv "Tre kronor" er tilgjengelig på Noagallery.se i et eksklusivt, begrenset opplag på 78 eksemplarer. Motivet er et pigmenttrykk etter en akryloriginal og kan kjøpes med en spesielt utvalgt ramme, innrammet måler den 48 x 62 centimeter, ellers er den 34 x 47 centimeter. Motivet er signert og har både ekthetsbevis og stempel.

  Se alle malerier av Karin Holmström her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Wild & Free

Nyhet

1-2 uker
Fra 2320 kr
Nobelfesten
1-2 uker
Fra 2320 kr
Guardian Angel
1-2 uker
Fra 2320 kr

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland