1-2 uker

Peace Within

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Peace Within"» av Karin Holmström

   - Gjennom 2020 har jeg jobbet med temaet «tillit» og hadde en digital utstilling i november 2020 hvor dette maleriet var grunnlaget. – Jeg prøver selv å ta et øyeblikk til meditasjon, gå innover og jorde meg. – Det hjelper meg å leve i kunsten og nåtiden.

  Grafikark med begrenset opplag< / span>

  Karin kaller stilen hennes figurativt abstrakt – motivene forandrer seg, det er snarere fargene, impulsene, den direkte følelsen og kraften som preger maleriene hennes. Hun vil ikke at verket skal føles for ferdig, det skal fortsette med betrakteren. Hun maler hovedsakelig med akryl, i mange lag, og skulpturerer motivene sine for å gi betrakteren en harmonisk og kraftfull følelse.

  Karins motiv "Peace Within" er tilgjengelig på Noagallery.se i et eksklusivt, begrenset opplag på 78 eksemplarer, signert av artisten. Motivet er et pigmenttrykk etter en original i akryl og måler 32 x 40 cm, komplettert med ramme er størrelsen 43 x 52 cm. 

  Se alle malerier av Karin Holmström her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Grym
1-2 uker
Fra 2320 kr
Tre kronor
1-2 uker
Fra 2320 kr
Blue dreams
Original
1-2 uker
22400 kr
Bare 1stk igjen
Momentum
1-2 uker
Fra 2320 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk