1-2 uker

To Sinclair With Love

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "To Sinclair With Love" av Lars Nordin:

  Kunstner Lars Nordin har trolig verdens største private samling av originalbilder av Greta Garbo. Samlingen hans inkluderer en unik autograf og annet originalt materiale rundt stjernen. Greta signerte i prinsippet aldri annet enn kontrakter og verdidokumenter.

  Dette materialet og hans fotosamling har inspirert nye verk og nye bilder, som har blitt blandet med hans eget maleri og fotografi. Kunstverket With Love To Sinclair er en hyllest til Clarence Sinclair Bull, som var Gretas favorittfotograf i Hollywood.

  "To Sinclair With Love" - grafisk ark i 140 eksemplarer

  "To Sinclair With Love" selges i begrenset opplag på NOA Gallery. Arket måler 33 x 48 cm. Komplett med en eksklusiv ramme som skaper et komplett og eksklusivt kunstverk som måler 46 x 55 cm.


  Se alle malerier av Lars Nordin her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk