1-2 uker

Through the window, Havanna Cuba

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Foto
  Teknikk: Foto
 • Information
 • "Through the window, Havanna Cuba":

  - Varmen er trykkende, vi er mette og døsige etter en lang lunsj. Vi har takset over en bro og opp en bakke på andre siden av sundet overfor Habana Vieja. Derfra har du den beste utsikten over Havana. På parkeringsplassen står klassiske amerikanere på rekke og rad, en sjåfør stryker bilens knallrøde lakk med en poleringsklut. En gruppe menn står og ser på. Under trærne er det kjølighet og folk går dit. Gjennom et bilvindu ser jeg en scene, jeg huker meg på den andre siden av bilen og stjeler den gjennom de åpne vinduene. Bladene rasler mykt og skyggemønsteret beveger seg i et rolig tempo deretter.

  Limited Edition Photo Art

  Catarina Kent reiser over hele verden for å finne motiver til fotokunsten sin, og hun har deltatt på mange internasjonale workshops og kurs. Bildenes spesielle uttrykk kommer delvis fra etterbehandlingsprosessen, hvor hun forsterker bildene med digital bearbeiding som forsterker deres poetiske kvaliteter og løfter dem fra den dokumentariske tilnærmingen.

  Catarina Kents fotografier er tilgjengelige i et eksklusivt, begrenset opplag på noagallery.no på 50 eksemplarer, signert og nummerert. Bildene kan kjøpes med en spesialvalgt ramme, og innrammet måler de 57 x 77 cm.

  Se alle motiver av Catarina Kent

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Strömkajen
1-2 uker
Fra 3600 kr
Wildbeest party
1-2 uker
Fra 3120 kr
Västerbron II
1-2 uker
Fra 1800 kr
Deer in the green
1-2 uker
Fra 3120 kr

Andre kjøpte også:

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Cykeltur

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Gården

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Lille Findus balanserar

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland