1-2 uker

Birchpower, Falun Sverige

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Foto
  Teknikk: Foto
 • Information
 • "Birchpower, Falun Sverige":

  - Jeg har kjørt fra Stockholm på vei til Falun og sykehuset der mor kjemper for livet. Hun vil ikke klare det, men vi vet ikke sikkert ennå. Bare at hun er for svak for cellegiftbehandling. Jeg har tatt til høyre i rundkjøringen i Hedemora og har noen kilometer å gå til Falun. Jeg ser lunden allerede i det fjerne og senker farten. Stopper så ved siden av veien og går ut. Ikke et menneske i sikte. Jeg har det ikke travelt. Heldigvis følger kameraet med. Den eneste lyden jeg hører er knasingen i grusen på skrittene mine. Stille, som i andakt, tar jeg bildene mine. Naturen banker meg på skulderen og ber meg huske at livet er en gave vi får eie en stund.

  Limited Edition Photo Art

  Den økte virkelighetsfølelsen og den poetiske bildefortellingen er et av Catarina Kents kjennetegn. Hun reiser over hele verden for å finne motiver til sin fotokunst. Bildenes spesielle uttrykk kommer delvis fra etterarbeidet, der Catarina fremhever bildene med digital bearbeiding som forsterker deres poetiske kvaliteter og løfter dem fra den dokumentariske tilnærmingen. Catarina Kents fotografier er tilgjengelige på noagallery.no i et eksklusivt, begrenset opplag på 50 eksempler, signert og nummerert. Bildene kan kjøpes med en spesialvalgt ramme, og innrammet måler de 57 x 77 cm.

  Se alle motiver av Catarina Kent

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk