Original
Solgt

The warrior (original)

Etablert kunstner
18400 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • The Warrior (original):

  - Maleriet er inspirert av krigeren hver enkelt av oss bærer i oss og preger reisen kvinner har gjort gjennom generasjoner så lenge vi kan huske. Rødt står for vitalitet og kamp så vel som kjærlighet, lidenskap og liv. Det røde båndet rundt øynene er et krigsmaleri som definerer kampene vi kjemper hver dag, kampen for våre rettigheter. Mitt ønske er at maleriet skal tjene som en påminnelse om hvordan vi fortsatt kjemper, blør og skaper liv og fortsetter å huske vår indre kriger.

  Unik original i akryl – kun ett eksemplar

  Simona Florea maler i akryl og henter inspirasjon fra hendelser som finner sted i hverdagen, og hennes malerier forteller om livet generelt så vel som spesielle refleksjoner, prosesser og erfaringer. The Warrior (original) er et originalmaleri og er kun tilgjengelig i et enkelt eksemplar solgt på Noagallery.se, men motivet er også tilgjengelig som pigmenttrykk i et begrenset opplag her. Størrelsen på originalmaleriet er 100 x 150 centimeter.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

MALALA YOUSUFZAI
1-2 uker
3200 kr
ZERO F’s GIVEN
1-2 uker
4000 kr
AMELIA EARHART
1-2 uker
3200 kr
Heavens within
Original
1-2 uker
3600 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland