1-2 uker

The tallest building in Robertsfors

Etablert kunstner
1600 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "The tallest building in Robertsfors"" av Per Nylén
  < /strong>

  - En bekjent, Olle Ljungström (nå avdød musiker, red.anm.), sa ved en anledning; «Per, maleriene dine er som en 3-minutters film», og det er litt sånn jeg ser på dem, sier kunstneren Per Nylén. Du vet ikke hvordan menneskene ser ut, men det foregår alltid noen sprø aktiviteter inne i husene. Eller bare tanken på å sykle på taustige til naboen er svimlende. Og hva de gjør med stigene og bøttene aner jeg ikke.

  - Robertsfors, kommunen mellom byene Umeå og Skellefteå trenger et løft. Et høyhus. Kanskje kan de se den nye jernbanen som skal bygges forbi der i fremtiden, sier Per om maleriet sitt "The tallest building in Robertsfors". Dessverre har ingen byggherre kontaktet oss foreløpig angående bygging i henhold til instruksjonene. Det kan være vanskelig å bygge på en sky i disse dager.

  Grafikark med begrenset opplag< / span>
  Pers malerimotiver er vanligvis gåtefulle, suggestive og fantasivekkende hus. I de fleste tilfeller maler han på en MDF-plate og føyer sammen rammen selv. Han maler virkelig store bilder på lerret. Mest med akrylmaling og tusj, som denne, men noen ganger er det også oljepastell. Paletten domineres av blå og oransje toner.

  - De siste årene har jeg brukt en iPad til å lage, sier Per. Det er noe helt annet enn å jobbe med akrylmaling, men så gøy. Det tar vanligvis lengre tid å fullføre enn et fysisk maleri, rart, men veldig moro!
  Pers motiv "The tallest building in Robertsfors" er tilgjengelig på Noagallery.se i et eksklusivt, begrenset opplag på 90 eksemplarer. Motivet er et pigmenttrykk og kan kjøpes med en spesielt utvalgt ramme - innrammet måler den 28 x 50 centimeter, ellers 20 x 42 centimeter.

  Se alle maleriene av Per Nylén her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

1-2 uker
Etablert kunstner
3120 kr
Bare 1stk igjen
Åsele marknad år 2093
1-2 uker
6320 kr
Bare 1stk igjen
Tomas glutamatdiet är över nu
Original
1-2 uker
14400 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
1040 kr
Bare 2stk igjen
The Beatles
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bare 4stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland