1-2 uker

The Nicest Ones

Etablert kunstner
2080 kr




Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • De fineste:

  Per Nyhlén er hovedsakelig kjent for sine lekne kunstverk med de fantastiske husene som flyter på skyene. Her har Per laget en serie motiver i dempede toner men med skarpe kontraster, som her - kunstverket De fineste.

  - Bildene handler om å nyte livet og den kjente svenske kaffen, sier Per. – Har i mange år jobbet og trent på digitale kreative verktøy og det føles gøy å kunne lage kunst på den måten. – I disse bildene har jeg blandet fotografier og redusert fargeskalaen til 4 farger.

  Grafikark – signert og nummerert

  De grafiske arkene måler 46 x 46 cm, komplettert med fin ramme, passepartout og glass størrelsen er 56 x 56, opplaget er 22 eksemplarer.

  Se alle maleriene av Per Nylén her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Herman
1-2 uker
Fra 2080 kr
Nu har också Mikael hockeyfilla Sven
Original
1-2 uker
14400 kr
Bare 1stk igjen
1-2 uker
Etablert kunstner
Fra 3920 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk