1-2 uker

Peter the ski area in Bygdsiljum is a dream

Etablert kunstner
3120 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Peter, skiområdet i Bygdsiljum er en drøm» av Per Nylén

  - En bekjent, Olle Ljungström (nå avdød musiker, red.anm.), sa ved en anledning; «Per, maleriene dine er som en 3-minutters film», og det er litt sånn jeg ser på dem, sier kunstneren Per Nylén. Du vet ikke hvordan menneskene ser ut, men det foregår alltid noen sprø aktiviteter inne i husene. Eller bare tanken på å sykle på taustige til naboen er svimlende. Og hva de gjør med stigene og bøttene aner jeg ikke. Det er akkurat dette du opplever i kunstverket Peter, skiområdet i Bygdsiljum er en drøm.

  Grafikark med begrenset opplag< / span>

  Pers malerimotiver er vanligvis gåtefulle, suggestive og fantasivekkende hus. I de fleste tilfeller maler han på en MDF-plate og føyer sammen rammen selv. Han maler virkelig store bilder på lerret. Mest med akrylmaling og tusj, som denne, men noen ganger er det også oljepastell. Paletten domineres av blå og oransje toner.

  - De siste årene har jeg brukt en iPad til å lage, sier Per. Det er noe helt annet enn å jobbe med akrylmaling, men så gøy. Det tar vanligvis lengre tid å bli ferdig enn et fysisk maleri, rart, men kjempegøy!
  Pers motiv Peter, skiområdet i Bygdsiljum er en drøm er tilgjengelig på Noagallery.se i et eksklusivt, begrenset opplag ca 90 eksemplarer. Motivet er et pigmenttrykk og kan kjøpes med en spesielt utvalgt ramme - innrammet måler den 50 x 62 centimeter, ellers 60 x 72 centimeter.

  Se alle maleriene av Per Nylén her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Vimpeln and the Camera
1-2 uker
Fra 1960 kr
Åsele marknad år 2093
1-2 uker
6320 kr
Bare 1stk igjen
John
1-2 uker
Fra 2080 kr
The Nicest Ones
1-2 uker
Fra 2080 kr

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
1432 kr
Bare 6stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland