1-2 uker

The Last Dance

Etablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Reija Karjalainen på "The Last Dance"”: < /h2>

  "Motivet " "The Last Dance"" liker jeg veldig godt, kanskje fordi jeg får en følelse av New York, slik jeg malte det etter en av utstillingene mine der . Det var en ganske stor fest på åpningen og litt moro å oppleve glamouren når champagnen rant! Et element i kunsten min, som har vært til stede helt siden jeg begynte å male, er at jeg bruker et bronsepulver som jeg blander. Det er veldig viktig for meg at gullet kommer ut».

  Grafikark som gir livet en gullkant

  Kunstneren Reija Karjalainen tegner med kullblyant direkte på linduk,og pensler deretter et tynt lag med oljemaling. — Kullpennen kan ikke viskes ut, så du må tenke på det, for de er virkelig øyeblikksbilder, så blir det hva det blir, sier Reija Karjalainen. Hun har laget to unike motiver for NOA-galleriet, « "The Last Dance"" og "Woman in Kimono". Begge motivene kan kjøpes enten uten eller med hvit ramme. Størrelsen er 51 x 42 cm uten ramme, og 63 x 55 cm med.


  Se alle motiver av Reija Karjalainen!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Woman in Kimono
1-2 uker
Fra 2000 kr
Hängmattan
1-2 uker
Fra 2000 kr
Sommarkväll
1-2 uker
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk