Original
1-2 uker

The Audition (original)

Bare 1stk igjen
28000 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl , Olje
 • Information
 • "The Audition (original)":

  – For en tid siden laget jeg et maleri kalt Fame, hvor The Audition er oppfølgeren til det. Begge maleriene er satt i showbiz, hvor figurene i motivene er sære og har blitt representative for meg; ikke bare i disse maleriene, men også i mine andre arbeider. Disse rare figurene har blitt litt av mitt varemerke som kunstner, for å si det sånn. Figurene er født i en endeløs flyt og fyller skisseblokkene mine, så kombinerer jeg dem for å finne komposisjoner som fungerer for forskjellige verk.

  Unik original i olje og akryl - kun ett eksemplar

  Tony Nilsson skisserer konstant; noe han har gjort så lenge han kan huske. For ham er skisser improvisasjonsmessig og det som dukker opp i de utallige skisseblokkene, fanges opp og lagres. Noen skisser kommer helt frem til ferdige arbeider med en gang, mens andre blir stående for øyeblikket og gjenopptas senere. I motsetning til mange andre kunstnere ønsker han derfor ikke å bli plassert i en boks, men være fri til å skape på sin egen måte, uansett hvordan det kommer til uttrykk. "The Audition (original)" er et originalverk og finnes kun i ett eksemplar solgt på Noagallery.se. Størrelsen på akryl- og oljemaleriet er 120 x 120 centimeter.

  Alle som kjøper en original av Tony Nilsson får i gave hele Tonys frimerkeserie, som inkluderer Dalaphant, Lovers, Raven og The Fox (verdi SEK 3 960), som alle kan sees blant Tony Nilssons kunstverk.
 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

She came from Madrid, just a crazy kid
Original
1-2 uker
22400 kr
Bare 1stk igjen
Kalle Zebra
1-2 uker
792 kr
The Fox
1-2 uker
792 kr
Galghumor
Original
1-2 uker
18400 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk