Original
1-2 uker

The Audition (original)

Bare 1stk igjen
28000 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl , Olje
 • Information
 • "The Audition (original)":

  – For en tid siden laget jeg et maleri kalt Fame, hvor The Audition er oppfølgeren til det. Begge maleriene er satt i showbiz, hvor figurene i motivene er sære og har blitt representative for meg; ikke bare i disse maleriene, men også i mine andre arbeider. Disse rare figurene har blitt litt av mitt varemerke som kunstner, for å si det sånn. Figurene er født i en endeløs flyt og fyller skisseblokkene mine, så kombinerer jeg dem for å finne komposisjoner som fungerer for forskjellige verk.

  Unik original i olje og akryl - kun ett eksemplar

  Tony Nilsson skisserer konstant; noe han har gjort så lenge han kan huske. For ham er skisser improvisasjonsmessig og det som dukker opp i de utallige skisseblokkene, fanges opp og lagres. Noen skisser kommer helt frem til ferdige arbeider med en gang, mens andre blir stående for øyeblikket og gjenopptas senere. I motsetning til mange andre kunstnere ønsker han derfor ikke å bli plassert i en boks, men være fri til å skape på sin egen måte, uansett hvordan det kommer til uttrykk. "The Audition (original)" er et originalverk og finnes kun i ett eksemplar solgt på Noagallery.se. Størrelsen på akryl- og oljemaleriet er 120 x 120 centimeter.

  Alle som kjøper en original av Tony Nilsson får i gave hele Tonys frimerkeserie, som inkluderer Dalaphant, Lovers, Raven og The Fox (verdi SEK 3 960), som alle kan sees blant Tony Nilssons kunstverk.
 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Invigorating Hydra
1-2 uker
46400 kr
Bare 1stk igjen
Regina Pippi
Original
1-2 uker
46400 kr
Bare 1stk igjen
No baby this ain´t no Steinway
Original
1-2 uker
52000 kr
Bare 1stk igjen
Comix 4
1-2 uker
1760 kr

Andre kjøpte også:

Lilla huset på söder
1-2 uker
Fra 2080 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
1040 kr
Bare 2stk igjen
The Beatles
1-2 uker
Fra 2080 kr
Bare 4stk igjen
Svampen
1-2 uker
Fra 2080 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland