1-2 uker

The Audition

2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "The Audition"

  - For en stund siden malte jeg et maleri kalt Fame, som "The Audition" er en oppfølger av. Begge maleriene er satt i showbiz og minner om hverandre. Figurene i motivene (som jeg vanligvis kaller fantasifigurer) har blitt representative for meg; ikke bare i disse maleriene, men også i mine andre arbeider. De er født i en endeløs flyt, fyller utallige av skisseblokkene mine og har blitt litt av mitt varemerke som kunstner. Først skisserer jeg, og senere kombinerer jeg dem sammen for å finne komposisjoner som fungerer til forskjellige verk.

  Grafikark i begrenset opplag

  Tony Nilsson skisserer konstant; noe han har gjort siden barndommen, så lenge han kan huske. For ham er skisse improviserende og det som vises i de utallige skisseblokkene, fanges opp og lagres. Noen skisser kommer helt frem til ferdige arbeider med en gang, mens andre blir stående for øyeblikket og gjenopptas senere. I motsetning til andre kunstnere ønsker han imidlertid ikke å bli plassert i et bestemt rom, men være fri til å skape på sin egen måte, uavhengig av hvordan det da uttrykker seg. "The Audition" er et pigmenttrykk og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 200 eksemplarer, hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen på motivet er 45 x 45 centimeter uten ramme. Du finner originalmaleriet "The Audition" (original) her.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Spilt Personality
1-2 uker
46400 kr
Fame (original)
Original
1-2 uker
28000 kr
Bare 1stk igjen
Bonaparte left the party
1-2 uker
46400 kr
Dalamoose
Original
1-2 uker
14240 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland