Utsolgt

Släpp aldrig taget (70 x 100)

2160 kr
Antall: 
Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Susanne Åkeson Rosencrantz på "Never la go":

  "Fargene er så varme og glatte i dette motivet. Jeg jobber bare med farger som jeg liker. "Aldri gi slipp" handler om å leve i trygg kjærlighet og forstå dens rikdom. I ekte kjærlighet slipper du ikke taket , men bryr seg ømt om kjærligheten i livets berg-og-dal-bane".

  Kjærlighetstavle i 50 eksemplarer

  Susanne Åkeson Rosencrantz maler alltid i akryl, med pensler, hender og kniver, og kjærlighet er et tilbakevendende tema i hennes arbeid med malerier sprudlende av farger og intensitet. Hun har laget flere unike motiver og populære malerier for NOA Galleri, blant annet «Never Let Go» som er et grafisk ark i et opplag på 50 nummererte og signerte eksemplarer. Motivet er trykt på syrefritt aldersbestandig kunstpapir i 100 prosent bomull.


  Se alle motiver av Susanne Åkeson Rosencrantz!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk