1-2 uker

Skyddade av varandra (limited edition)

Bare 2stk igjen
2120 kr
 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Susanne Åkeson Rosencrantz om «Beskyttet av hverandre»:

  Kjærligheten overvinner alt, sier de, selv om det kan høres klisjéaktig ut. Men jeg tror fortsatt det er noe i det. Slette hat ved å gi enda mer kjærlighet. Det er alt for mye misunnelse, sjalusi og hevn i vår verden i dag. Jeg tror det er et par som holder forskjellige farer unna hverandre fordi de er sterke sammen i sin egen kjærlighet.

  Kjærlighetstavle i begrenset opplag

  "Beskyttet av hverandre" er et av Susanne Åkeson Rosencrantz populære malerier tilgjengelig på NOA Gallery. Kunstneren lager ofte kjærlighetsmotiver med sterke husdyr og lyse farger. Motivet er trykket på syrefritt aldersbestandig kunstpapir i 100 prosent bomull. Opplaget er begrenset til 100 signerte og nummererte eksemplarer. Størrelsen er 100 x 70 centimeter.

  Se alle motiver av Susanne Åkeson Rosencrantz

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

1-2 uker
3920 kr
Reflect You In My Energy
1-2 uker
20800 kr

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland