1-2 uker

Seven

Etablert kunstner
1760 kr / 1496 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • "Seven":

  Lisa Rinnevuo maler ofte fargerike og lekne motiver med et ønske om å formidle en eller annen form for glede, kjærlighet og pep. For henne er inspirasjon mer en stemning eller en følelse, enn en spesifikk ting og dermed noe hun henter fra livet generelt. Et tilbakevendende motiv og betydningsfullt for Lisa Rinnevuos kunst er hennes skildringer av ansikter med store øyne.

  Litografi i 190 eksemplarer

  Lisa Rinnevuo er hovedsakelig kjent for sin fargerike kunst der hun kombinerer bilder som viser ansikter med store øyne, med tekst i form av en skriftlig melding. Hun har laget flere unike motiver for Noagallery.se, inkludert motivet "Seven" som er et grafisk ark produsert ved hjelp av litografiteknikken. Motivet er trykket i et begrenset opplag på 190 nummererte og signerte eksemplarer. Størrelsen er 25 x 46 centimeter uten ramme og 37 x 59 centimeter med.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Homegirl
1-2 uker
Fra 3600 kr
Moon
1-2 uker
Fra 960 kr
Early birds
1-2 uker
Fra 1760 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk